Чи можна їсти проростки гороху?

Під час проростання в насінні збільшується вміст вітамінів та антиоксидантів. У складі паростків гороху присутні вітаміни групи В, А і С, калій, кальцій, магній, натрій, залізо, цинк тощо, а також дуже багато рослинного білка. Паростки додають у салати, закуски, гарніри, використовують для прикрашання будь-яких страв.

Свіжі вусики гороху додають у салати, закуски, овочеві гарніри і навіть пасту, ними прикрашають м’ясні пироги та піцу. Приготуйте їх на пару або навіть підсмажте, щоб додати хрусткої текстури до страви.

Písum Písum) – однорічна трав’яниста рослина з родини бобових. Паростки гороху – це молода його поросль, яку вирощують спеціально для вживання в їжу.

Мікрозелень гороху Botanica Farm містить багато необхідних нашому організму вітамінів і мінералів: фолієву кислоту, кальцій, фосфор, протеїн і вітаміни А, B, C, E, K і PP. Мікрозелень гороху, безсумнівно, корисна і підходить для будь-якого типу харчування.