Чи можна їсти м’ясо білих ведмедів?

Таким чином, вживання невеликої, навіть мікроскопічної порції практично гарантує отруєння вітаміном А, ось чому не можна їсти печінку білого ведмедя. Як можливі наслідки лікарі вказують на ймовірність різкого погіршення зору, погляд ніби затягує пелена сірого туману.

М’ясо білих ведмедів, як правило, подають запеченим, звареним у супі або рагу. Це м’ясо ніколи не їдять сирим, а печінку практично не використовують у їжу: у ній міститься велика кількість вітаміну А і вона має високу токсичність. Смак м’яса ведмедя залежить від того, чим харчувався ведмідь, від його віку та статі.

Яке на смак м’ясо ведмедя Взагалі за консистенцією воно найбільше нагадує свинину. Конкретний же смак залежить від того, чим саме харчувався клишоногий в останні кілька тижнів.